top of page

Fırçamdaki O Güzel Kahve...


Kahve, hayatımızda günün her saati ihtiyaç duyabileceğimiz bir içecek türü olduğu kadar hayatımıza renk katma özelliğini de taşıyarak her an ihtiyaç duyduğumuz sanata katkı sağlayabiliyor.

Ben Barış Özer, iyi bir kahve içmekten duyduğum keyfi resim sanatına dökerek devam ettirmek istedim. Kahve ile resim yapma isteği biraz raslantısal oldu diyebilirim. Fakat bunu ilk yapan benim diyemem. Bir gün yoğun iş temposunda tasarım ofisinde uzatmaların oynanması gerektiği bir zamanda, kısacası fazla mesai çanlarının çaldığı anlardan birinde en yakın ve en sadık dostum olan bir fincan kahve aldım ve masama otururken üzerinde çalıştığım çizimimin üstüne bir miktar döküldü ve bu etki öylesine güzeldi ki bunun yapılabilir keyifli bir iş olacağını düşünmeme sebep oldu. Ve ardından kahve ile resim yapmaya başladım.

Bu iş çok eğlenceli ve heyecan verici gelmişti, bunu herkesin görmesi gerektiğini düşündüm. Bu düşüncemden ötürü festivallerden gelen teklifleri olabildiğince değerlendirmeye çalıştım. Öncelikli amacım elbette ki sanat yolu ile insanlarda iz bırakmak, heyecan yaratmak ve insanları sanata bir kaç adım daha yaklaştırabilmektir.


Katıldığım Festivaller

Coffee Carnaval İncek

Ankara Kahve ve Çikolata Festivali

Coffee Weekend Ankara

TED Koleji İş Dünyası Zirvesi

Sanatçıya ulaşabileceğiniz adresler:

Instagram: m.barisozer

M.Barış Özer

0505 888 97 38

www.Behance.net/barisozer

Güncel Haberler
Search By Tags
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page