top of page

COFFEE CARNAVAL REGGAE SESSION, ANKARA

ANKARA’da12-14 Mayıs 2017 tarihlerinde ikincisi düzenlenen 'Coffee Carnaval', bu defa açık alanda özel sahneler, eğlence odaklı ses ve ışık showları, Reggae’nin birleştirici ruhunu en iyi temsil eden müzik grupları ile kahve keyfini muhteşem bir ambiyansla Ankaralılara sundu!


Bir de teras manzarasının keyfini sürenler karnaval boyu yaşadı!


Biletix ve Grupanya üzerinden bilet satışları gerçekleştirilen etkinliğin girişinde, 'KAHVE GAZETESİ' Coffee Carnaval sayısı katılımcılara ÜCRETSİZ olarak dağıtıldı!



7'den 70'e yerli ve yabancıları kahve ve reggae özel konseptiyle buluşturan karnavalda, pek çok marka bir aradaydı.


Çocukları da unutmayan Karnaval ekibi “Rolling Ball” Sponsorluğunda çocuklar için oyun alanında Çocuk Baristalar Yarışması, Kupa Boyama gibi çeşitli etkinlikler düzenledi. Karnaval katılımcıları ayrıca, kitap ödüllerinin Oscar’ı sayılan dünyanın en prestijli ödülü Fransız Gourmand tarafından "Türkiye'nin En İyi Kahve Kitabı" ödülüne layık görülen, Mayıs 2017'de Dünya klasmanında "Best In The World" ödülü için Türkiye'yi temsil edecek "Topraktan Fincana" kitabının yazarı Cenk Girginol'un ücretsiz seminer ve Kitap İmza Gününe katılma fırsatı yakaladılar!


Türkiye’nin ilk Reggae grubu SATTAS ve DJ performanslar IF Performance Hall sponsorluğunda karnaval için bir araya geldi. Ülkemizin önde gelen Nitelikli Kahve temsilcileri ve Şampiyon Baristalar ile Kahve Gönüllüleri en doğru kahve demleme yöntemleri ve miksoloji tekniklerinin ele alındığı ücretsiz Seminer ve Workshoplar ile bu karnavalda buluştu.



“Urban Fun Factory (UFF)” tarafından düzenlenen “International Coffee Carnaval” alanında ise, Ankara'nın en kapsamlı etkinliği olmasının yanısıra sosyal sorumluluk projeleri ile de dikkat çeken, gönüllü anneler ile engelli bireylerin İş ve Meşguliyet Atölyelerinde yarattığı muhteşem ürünleri sergileme olanakları oldu.



Karnaval ile “Ülkemizde hızla yükselen Üçüncü Nesil Kahve kültürü ile birlikte UNESCO İnsanlığın Somut Olmayan Kültürel Mirasının Temsili Listesi’ne giren Türk Kahvesi Kültürü ve Geleneğinin' hak ettiği yeri korumasına dair verilen önem bir kere daha kanıtlanmış oldu.



Roast'n Berry markası davetlileri, Ruandalı dostlar Fotoğraf: Kahve Gazetesi


Festivallerin vazgeçilmez kahve sanatı eserleri, Fotoğraf: Kahve Gazetesi

Fotoğraf: Kahve Gazetesi

Festivallerde katılımcıları bonkör hediyeleriyle ağırlayan Kurukahveci Mehmet Efendi Standı, Fotoğraf: Kahve Gazetesi

Medyanın sevdiği isimler Federaller 'Fox Tv' ile Federaling, Fotoğraf: Kahve Gazetesi


Kokopeli figürleriyle dikkatimizi çeken Green Love köşesinden, Fotoğraf: Kahve Gazetesi


Nitro Cold Brew ile müthiş bir lezzet tatığımız Coffee Break Standından, Fotoğraf: Kahve Gazetesi


Hem kahvesi hem de kahve severlere yönelik aksesuarlarıyla gönlümüzü kazanan Mocaco'dan, Fotoğraf: Kahve Gazetesi


Hem kahvesi hem sektöre kazandırdığı dergisi 'CoffeeMag' ile bir değer olan Hacıbaba'dan; Fotoğraf: Kahve Gazetesi


Markalardan UNIDO standından, Fotoğraf: Kahve Gazetesi


Baristalar Derneği, Fotoğraf: Kahve Gazetesi


Kupa boyama aktivitesinden, Fotoğraf: Kahve Gazetesi


Görseller ve İçerik Telif Hakkına Tabidir. Fotoğraf kullanım izni için lütfen eposta ile iletişime geçin. Kahve Gazetesi, 2017


Güncel Haberler
Search By Tags
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page