top of page

Sam Çeviköz beINGURME'de


Türkiye’de Kahve Sektöründe sevilen isimlerden Sam ÇEVİKÖZ, sektöre ilk defa 30 yıl önce Avustralya’da adım atmış ve AASCA (Avustralya Nitelikli Kahve Derneği) tarafından verilen Uluslararası Barista Eğitmeni sertifikasına sahip, alanında bir uzman.


Üçüncü Dalga Kahve Akımının öncülerinden olan Sam, doğal ve samimi kişiliği ile birçok insanın sevgisini kazanmış bir isim.


Kendisini ilk defa İstanbul Rum Okulu’ndan Kahve Festivalinde tanıma fırsatımız olmuştu. ‘Ministry of Coffee’ (MOC) markasının ardından, şu an ortağı Levent Koçarslan ile yarattığı bir marka olan sektör öncülerinden FEDERAL Coffee Company ile kahve dünyasının gönlünü kazandı!


Düzenli aralıklarla gerek İstanbul gerekse Ankara’da üçüncü dalga kahve akımı üzerine eğitim ve workshop’lar düzenleyen Sam, İstanbul Üniversitesi’nde de baristalık eğitimleri veriyor.


SAM’den Kahve Sektöründe Bir Yenilikçi Adım Daha


Kahve hakkında bilmek istedikleriniz, alternatif demleme yöntemleri, çekirdeğin hikayesi ve kavurma yöntemleri her cumartesi 17:45’te beINGURME televizyon programında izleyicisiyle buluşuyor!


Kahve, kokusuyla yola çıkılan bir yolculuk. Sam, bu yolculukta izleyicisiyle buluşuyor.


Keyifli programlar diliyoruz.


Fotoğraf: Federal Coffee Company'den bir Federal


Güncel Haberler
Search By Tags
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page